A palástfű talán az egyik legnőiesebb gyógynövényünk. Sok segítséget nyújthat különböző nőgyógyászati problémákban, de emellett vízhajtóként és sebgyógyításra is használják.

A méhet erősíti, így segít felkészülni a terhességre, alkalmazható  a terhesség megtartására, a menstruációs panaszok megszüntetésére-cickafarkkal együtt alkalmazva- fehér folyás, méh, petefészek gyulladás, klimaxos panaszok kezelésére is.

A szülés utáni sérülések, gyenge gátizomzat, laza méhszalagok erősítésében is segítséget nyújt. Tehát alkalmazható méhsüllyedés esetén is.

Tea: 2 teáskanálnyi palástfüvet leforrázunk 3 dl vízzel és 10 percig állni hagyjuk. Kortyonként fogyasszunk napi 1-2 pohárral, de ennél többet ne.

Szerző: karla-noieg  2012.01.22. 10:17 Szólj hozzá!

Címkék: terhesség gyógynövény gátizom

A bejegyzés trackback címe:

https://noi-egeszseg.blog.hu/api/trackback/id/tr693690685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása